Print side
Hvad "uglen" sker der i Zoo i uge 7?
DatoLør. d. 10. til søn. d. 18. februar 2018  
Tidspunktkl. 10-16  
BeskrivelseUgler, vinterdyr, konkurrencer og spændende dyrespeaks fra dyrepasserne. Det er bare nogle af de ting som hele familien kan opleve i Guldborgsund Zoo & Botanisk Have i uge 7. Tag vintertøjet på, og få nogle vildt hyggelige timer i Zoo.. Kom og vær med når dyrepasserne viser rundt i ZOO. Du kan hverdag i vinterferien opleve vores dyrepassere fortælle om dyrene, deres leveforhold og livet i Zoo. Vi har 3 arrangementer om dagen fra mandag til fredag, som alle kan deltage i. Du kan bl.a. hører om, hvorfor har nogle af dyrene vinterpels? - oplev tigeren Luna blive fordret med pincet. Er du mere til slanger og eksotiske dyr, så fortæller Rasmus en masser om slanger. I regnskoven kommer du helt tæt på dyrene og kan høre om dyrelivet i regnskoven, når Simone fortæller.

Ud over dyr, så kan du også være med i sjove konkurrencer, grille pølser og skumfiduser over bål, lave søde ugler i træ, lære om dyrespor og meget mere. Vi har sammensat et vildt hyggeligt program for hele familien.

Det bliver vildt hyggeligt i Guldborgsund Zoo, og vi glæder os til at se jer alle til vinteraktiviteter i hele vinterferien. Tag gerne din legekammerat med og få nogle hyggelige timer sammen. Du kan se hele vores program for vinterferien på www.guldborgsundzoo.dk 
Tilmelding
Pris 
Praktiske opl.
MødestedGuldborgsund Zoo & Botanisk Have, Østre Allé 97, Nykøbing F
Turleder 
Kontaktinformation
Johnny Madsen, Guldborgsund Kommune, 54 73 19 96 - e-mail: joma@guldborgsund.dk