Print side
Hvad mon påskeharen har gemt i Guldborgsund Zoo & Botanisk Have?
DatoLør. d. 24. marts til man. d. 2. april 2018  
Tidspunktkl. 10-kl. 16  
BeskrivelseNu har du chancen for at finde, hvad der er gemt i Zoo. Tag hele familien med til en vildt hyggelig dag, hvor der er mange aktiviteter og sjove oplevelser i hele påsken.. Vi har hver dag fra mandag til onsdag i påskeugen 3 arrangementer, hvor dyrepassere fortæller om alt fra slanger, kænguruer og deres liv, til fodring af dyrene i BørneZoo. Alle kan være med, så hold øje med vores program og få hyggelig dag.

Ved Naturlegepladsen tænder vi bål, hvor du kan lune pandekager fra mandag til onsdag i påskeugen. Alle legesyge børn og voksne kan nyde vores forskellige legepladser, se vulkanen gå i udbrud, gå på jagt i Dinosandkassen og prøve nogle af vores sjove spil i haven.

Påskeharen har været på spil i Zoo. Du kan være med i sjove konkurrencer, leg og kreative ting. I vores ZooSchool kan alle store som små hygge sig med at lave flot påskepynt fra lørdag den 24. marts til og med mandag den 2. april.

Tag gerne din legekammerat med og få nogle vildt hyggelige timer sammen. Vi glæder os til at se jer alle i påsken. Du kan se hele vores program for påsken på www.guldborgsundzoo.dk

 
Tilmelding
Pris 
Praktiske opl.
MødestedGuldborgsund Zoo & Botanisk Have, Østre Allé 97, Nykøbing F
Turleder 
Kontaktinformation
Johnny Madsen, Guldborgsund Kommune, 54 73 19 96 - e-mail: joma@guldborgsund.dk