Print side
Hvad "uglen" sker der i uge 7 i ZOO?
DatoLør. d. 9. til søn. d. 17. februar 2019  
Tidspunktkl. 10-16  
BeskrivelseI Guldborgsund Zoo & Botanisk Have har vi gjort klar med mange sjove aktiviteter for store som små i vinterferien. Du kan bl.a. hjælpe dyrepasseren med at fodre dyrene i BørneZoo, udforsk en uglegylp og deltage i sjove konkurrencer.. Kom og vær med når dyrepasserne viser rundt i ZOO. Du kan hverdag i vinterferien opleve vores dyrepassere fortælle om dyrene, deres leveforhold og livet i Zoo. Vi har flere arrangementer om dagen fra mandag til fredag, som alle kan deltage i. Du kan bl.a. være med til at fodre dyrene i BørneZoo, eller oplev tigeren Luna blive fordret med pincet. Er du mere til slanger og eksotiske dyr, så fortæller Rasmus en masser om slanger. I regnskoven kommer du helt tæt på dyrene og kan høre om dyrelivet i regnskoven, når Simone fortæller.

Ud over dyr, så kan du også være med i sjove konkurrencer, grille skumfiduser over bål, lave søde ugler i træ, lærer om dyrespor og meget mere. Vi har sammensat et spændende program for hele familien.

Tag gerne din legekammerat med, det bliver vildt hyggeligt i Guldborgsund Zoo. Vi glæder os til at se jer alle til sjove vinteraktiviteter i hele vinterferien. Du kan se hele vores program for vinterferien på 
Tilmelding
Pris(Entré: ex. kr. 135,00 for en familiebillet for 2 voksne og 2 børn) 
Praktiske opl.
MødestedGuldborgsund Zoo & Botanisk Have, Østre Allé 97, Nykøbing F
Turleder 
Kontaktinformation
Johnny Madsen, Guldborgsund Kommune, 54 73 19 96 - e-mail: joma@guldborgsund.dk