Print side
Påskeskæg i ZOO kom og vær med.
DatoLør. d. 13. til man. d. 22. april 2019  
Tidspunktkl. 10 til 16  
BeskrivelseKom og vær med til en dag med vilde dyr og sjov i Guldborgsund Zoo & Botanisk Have. Vi har gjort klar til påskehygge for hele familien.. Det bliver vildt hyggeligt at besøge Guldborgsund Zoo & Botanisk Have i påsken. Du kan fra mandag til onsdag være med til at fodre dyrene, hør dyrepasseren fortælle om dyrene i haven. Der sker rigtig mange spændende ting i hele påsken, som du kan være med til.

Vi har pyntet op med masser af påskeæg og søde påskeharer. I ZooSchool kan alle være med til at lave flot påskepynt og hygge sig med fjer og kyllinger i hele påsken.

Vi har flere konkurrencer i påsken, som du kan være med til. Vi har fundet nogle rigtig flotte præmier frem, så kom og vær med.

Men ingen påske uden lækkerier og leg. Ved Naturlegepladsen tænder vi bål, hvor du kan lune lækre pandekager fra mandag til onsdag. Alle legesyge børn og voksne kan hygge sig på vores legepladser, se vulkanen gå i udbrud og gå på jagt i Dinosandkassen og finde flotte påskeæg.

Vi glæder os til at se dig i påsken. Tag gerne din legekammerat med og få nogle sjove timer sammen. Du kan se hele vores program for påskeferien på www.guldborgsundzoo.dk 
Tilmelding
Pris(Entré: 135,- for en familiebillet til 2 voksne og 2 børn) 
Praktiske opl.
MødestedGuldborgsund Zoo & Botanisk Have, Østre Allé 97, Nykøbing F
Turleder 
Kontaktinformation
Johnny Madsen, Guldborgsund Kommune, 54 73 19 96 - e-mail: joma@guldborgsund.dk